Esküvői csomag ajánlataim

Esküvői frizura vagy smink szolgáltatást csomagban tudok biztosítani.

“A” csomag:

Menyasszonyi frizura + 2 hozzátartozó frizurája: 40.000 Ft

“B” csomag:

Menyasszonyi frizura és menyasszonyi smink: 40.000 Ft

“C” csomag:

Menyasszonyi frizura + 4 hozzátartozó frizura: 60.000 Ft

“D” csomag:

Menyasszonyi frizura és smink + 4 hozzátartozói frizura vagy smink kombináció: 80.000 Ft

“Extra” csomag:

A fent említett frizura és smink csomagokon felül bármennyi szolgáltatás igénybe vehető. Kiegészítésként a hozzátartozók frizurája és/vagy sminkje esetén egyenként plusz 10.000 Ft/fő/szolgáltatással lehet számolni. Vőlegény frizura igazítás benne van az árban, ha igény merülne fel rá. Szükség esetén egy kisebb szépítő csapatot is tudok biztosítani, amennyiben a foglalás időben megtörténik. Ez esetben- a részleteket megbeszélve- egyedi ajánlatot adok.

A szolgáltatások ára tartalmaz minden felhasznált anyagot és kelléket, kivéve a frizura díszítő elemeit. A felhasznált anyagok a frizurák esetében KEVIN.MURPHY vagy L’Oreal termékek, smink esetében főként MAC, CLINIQUE, KIKO, INGLOT smink termékek.

Budapesten kívüli felkérést minimum “C” csomaggal, vagy afelett tudok elvállalni.

Az útiköltség vidékre 50 Ft/ km.

Próba:

A próba a szalonban történik. Ez 2 óra időtartamot foglal magába, aminek ára 15.000 Ft szolgáltatásonként. Ekkor lehetőség van több elképzelés kipróbálására is. Ilyenkor (ha nem titkosak a részletek), a kész frizurával/sminkkel el is tudsz menni, hogy kipróbáld a tartósságát, vagy barátkozz vele, ha egyébként elsőre szokatlannak érzed.

Ha sikerült döntened, kérlek mielőbb jelezd nekem, valamint írd meg a készülődés pontos helyét, idejét, és hogy melyik szolgáltatást szeretnéd igénybe venni. Bármilyen kérdésed merül fel, várom szeretettel.