Esküvői árajánlatom

A tájékoztatást pár fontos információval kezdeném…

Több, mint 15 éve készítek esküvői frizurákat, és néhány éve már kiegészítettem sminkeléssel a szolgáltatásomat. A sok éves televíziós, divatbemutatós tapasztalatom is segít benne, hogy valóban szép, egységes és tartós eredményt tudjak nyújtani. Fontosnak tartom a menyasszony és a többi fontos résztvevő megfelelő előkészületét, ami a haj és az arc ápolását illeti.

Az esküvő napját általában komoly, több hónapos szervezés előzi meg, mégis a Nagy napon sokszor bizonytalanság tölti be a levegőt. Szépítkezés terén szívesen megosztom azokat a tapasztalataimat is, ami az esküvő napját illeti. Nem próbáltam még megszámolni, de biztosan részt vettem több, mint 100 esküvőn, érdemes figyelni a tanácsaimra.

Az esküvő napján a menyasszony megkülönböztetett figyelmet igényel és kap, viszont az Őt körülvevő Hölgy koszorú, valamint az Urak is mind fontosak, így az első megbeszéléseken már róluk is várok némi tájékoztatást, hogy az összhang tökéletes legyen.

Az árajánlatom a következő  módon alakul:

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a szolgáltatás teljesítését csak bizonyos feltételekhez kötve tudom vállalni. Minden napra vonatkozik egy alap napidíj.

Budapesten, hétközben, a napidíj 40.000 Ft-tól

Budapesten, hétvégén, a napidíj 60.000 Ft-tól

Vidéken, bármely napon a napidíj 60.000 Ft-tól + az útiköltség.

A szolgáltatás csomagokat a következőkből lehet összeállítani:

Menyasszonyi frizura: 20.000 Ft

Menyasszonyi smink: 20.000 Ft

Hozzátartozók frizurája: 10.000 Ft/fő

Hozzátartozók sminkje: 10.000 Ft/fő

Amennyiben a szolgáltatáshoz tartozó csomagot nem sikerülne megtölteni, de a szolgáltatást szeretnék igénybe venni, erre is van lehetőség, viszont az adott napidíj ez esetben is felszámolásra kerül.

Amennyiben igény merülne fel nagyobb létszám frizurája, sminkje elkészítésére, illetve ha nagyon szűk időkeretben van lehetőség a készülődésre, tudok magammal vinni szépítő szakembereket, akik hasonlóan tapasztaltak ezen a területen.

Vidékre, bizonyos távolság felett sajnos nem tudok esküvőt vállalni, mivel az utazás körülményességei miatt nem tudom feltétlenül biztosítani ugyanazt a minőséget.

Az útiköltség 100 Ft/km irányonként.

A szolgáltatások ára alanyi adómentes, valamint tartalmaz minden felhasznált anyagot és kelléket, kivéve a frizura díszítő elemeit. A felhasznált anyagok a frizurák esetében KEVIN.MURPHY vagy L’Oreal  Professional termékek, smink esetében főként MAC, CLINIQUE, CHANEL, KIKO, INGLOT termékek…

Próba:

A próba a szalonban történik. Ez 2 óra időtartamot foglal magába, aminek ára 15.000 Ft szolgáltatásonként. Ekkor lehetőség van több elképzelés kipróbálására is. Ilyenkor (ha nem titkosak a részletek), a kész frizurával/sminkkel el is tudsz menni, hogy kipróbáld a tartósságát, vagy barátkozz vele, ha egyébként elsőre szokatlannak érzed. A próba alkalmával fotót készítek rólad, amit elküldök neked, hogy legyen lehetőséged még nézegetni, vagy meg tudd beszélni a bizalmasaiddal. Valamint megtartom magamnak is emlékeztetőül, illetve utólag még gyakran nekem is eszembe jut valamilyen új ötlet, amit az esküvő előtt megbeszélhetünk. Ezek a fotók nem profi minőségűek, ez csupán a kettőnk közötti kommunikáció segítésére, ötletelés céljából készül.

A próbát megelőzőleg lehetőség van egy ingyenes konzultációra is, ha nagy hangsúlyt fektetsz a személyes találkozóra. A személyes konzultációt kiválthatja egy levelezés, ahol információkat kérek az esküvő részleteiről, illetve fotókat az elképzelésekről, de a legelső lépésként szükséges egy egyeztetés az esküvő időpontjáról.

Próbára és a konzultációra a weboldalam időpontfoglaló rendszerén keresztül lehet bejelentkezni.

Ha bármi kérdés felmerülne, írásban kérnék megkeresést, hogy a későbbiekben az egyeztetés, ráhangolódás miatt pontosan tudjam felidézni a kívánalmaknak.