Esküvői ajánlatom

Az elegáns frizurák készítése mindig nagyon kedves tevékenység volt számomra, a sok éves televíziós, divatbemutatós tapasztalatom pedig segít, hogy a menyasszony karakteréhez igazodó, szép, egységes és tartós eredményt tudjak nyújtani. Közel 20 éve készítek esküvői frizurákat, néhány éve pedig smink készítéssel is kibővítettem a szolgáltatásaimat.

Az esküvő napján a menyasszony szépítése megkülönböztetett figyelmet igényel. Fontos és szükséges, hogy a nagy napon már csak a készülődésen legyen a hangsúly. Általában néhány hozzátartozó is kér sminket, frizurát, amiről a menyasszonnyal a konzultációnk során szintén egyeztetünk.

FIGYELEM! A 2021-ES ÉVBEN MÁR NEM TUDOK TÖBB FELKÉRÉST TELJESÍTENI. 2022-RE VONATKOZÓAN MINDEN ESETBEN KÉREM, HOGY A SALON@TOTHARI.HU E-MAIL CÍMEN KERESSETEK MEG.

  • A konzultációnk egy levelezéssel indul, ahol minden esetben szükséges küldeni számomra (az alap információkon felül, mint időpont és helyszín) egy fotót, amin jól látszik az arc (lehet smink nélkül, vagy egy hétköznapi sminkkel) és a haj tömege, hossza elölről és hátulról is. Ezen kívül, ha van már elképzelés a kívánt frizuráról, sminkről, arról is szeretnék fotókat kérni. Ha nincs letöltött fotó, tökéletes egy leírás is az elképzelésről, az esküvő és a ruha tervezett hangulatáról. Ezek alapján tudom nagyjából eldönteni, hogy mennyi időre lesz szükség az elkészítéshez, valamint ez adja a ráhangolódás alapját is. A munka stílusom látható a galériában szereplő fotókon keresztül. Ha valaki ettől nagyban eltérőt szeretne, valószínűleg másik szolgáltató lesz számára a megfelelő.
  • Ha az alapokat sikerült a levelezésben megbeszélnünk, egy személyes, ingyenes konzultációra lehet időpontot foglalni hozzám. Ez alkalommal személyesen is feltérképezem az arcvonásokat és a haj jellemzőit.
  • Amennyiben az előzetes konzultáció alapján úgy döntünk, hogy szükséges lenne próba készítése, annak időpontját közösen megtervezzük. Próba készítése nem minden esetben indokolt.
  • Természetesen frizura készítés, hajfestés, hajvágás céljából is bárkit tudok fogadni a szalonban, azon keresztül is jól fel lehet mérni, hogy összhangba tudunk-e kerülni.
  • Fontosnak tartom a menyasszony és a többi szépítésre váró résztvevő megfelelő előkészületét, ami a haj és az arc ápolását illeti. Az ezzel kapcsolatos tanácsaimat mindig szívesen át is adom a megbeszéléseink során.

A munkám során magas minőségű anyagokkal dolgozom. Frizurák esetében KEVIN.MURPHY vagy L’Oreal Professional termékek, smink esetében főként MAC, CLINIQUE, CHANEL, INGLOT, stb termékek…

ÁRAJÁNLATOT A LEVÉLBEN TÖRTÉNŐ EGYEZTETÉS SORÁN TUDOK ADNI.