Esküvői árajánlatom

A tájékoztatást néhány igen fontos információval kezdeném.

Több, mint 15 éve készítek esküvői frizurákat, és néhány éve már kiegészítettem sminkeléssel a szolgáltatásomat. A sok éves televíziós, divatbemutatós tapasztalatom is segít benne, hogy valóban szép, egységes és tartós eredményt tudjak nyújtani. Fontosnak tartom a menyasszony és a többi fontos résztvevő megfelelő előkészületét, ami a haj és az arc ápolását illeti.

Az esküvő napját általában komoly, több hónapos szervezés előzi meg, mégis a Nagy napon sokszor bizonytalanság tölti be a levegőt. Szépítkezés terén szívesen megosztom azokat a tapasztalataimat is, ami az esküvő napját illeti. Nem próbáltam még megszámolni, de biztosan részt vettem több, mint 100 esküvőn, érdemes figyelni a tanácsaimra.

Az esküvő napján a menyasszony megkülönböztetett figyelmet igényel és kap, viszont az Őt körülvevő Hölgy koszorú, valamint az Urak is mind fontosak, így az első megbeszéléseken már róluk is várok némi tájékoztatást, hogy az összhang tökéletes legyen.

Ezek alapján az árajánlatom a következő:

Menyasszonyi frizura: 20.000 Ft

Menyasszonyi smink: 20.000 Ft

Hozzátartozók frizurája: 10.000 Ft/fő

Hozzátartozók sminkje: 10.000 Ft/fő

Ezt az árat abban az esetben tudom biztosítani, ha az esküvői előkészület hétköznap, a szalonban történik.

Budapesten, hétközben, kiszállással, az alapár 40.000 Ft

Budapesten, hétvégén a szalonban vagy kiszállással, az alapár 50.000 Ft

Vidéken, bármely napon az alapár 60.000 Ft + útiköltség.

Ezt a keretösszeget a fenti felsorolásból bármilyen kombinációval ki lehet tölteni. Az adott felkéréshez tartozó alapárat abban az esetben is meg kell fizetni, ha a felhasználható keretet nem veszik igénybe teljes mértékben, azaz nem kérnek annyi szolgáltatást, mint amennyire az összegből lehetőség lenne.

Természetesen, a meghatározott kereten felül több szolgáltatás is igénybe vehető. Ha a létszám jelentősen megnövekszik vagy nagyon szűk az időkeret, tudok magammal vinni szépítő szakembereket, akik hasonlóan tapasztaltak ezen a területen.

Vidékre, bizonyos távolság felett sajnos nem tudok esküvőt vállalni, mivel az utazás körülményességei miatt nem tudom feltétlenül biztosítani ugyanazt a minőséget.

Az útiköltség 100 Ft/km irányonként.

A szolgáltatások ára alanyi adómentes, valamint tartalmaz minden felhasznált anyagot és kelléket, kivéve a frizura díszítő elemeit. A felhasznált anyagok a frizurák esetében KEVIN.MURPHY vagy L’Oreal termékek, smink esetében főként MAC, CLINIQUE, CHANEL, KIKO, INGLOT termékek…

Próba:

A próba a szalonban történik. Ez 2 óra időtartamot foglal magába, aminek ára 15.000 Ft szolgáltatásonként. Ekkor lehetőség van több elképzelés kipróbálására is. Ilyenkor (ha nem titkosak a részletek), a kész frizurával/sminkkel el is tudsz menni, hogy kipróbáld a tartósságát, vagy barátkozz vele, ha egyébként elsőre szokatlannak érzed.

A próbát megelőzendő lehetőség van egy ingyenes konzultációra is, ha nagy hangsúlyt fektetsz a személyes találkozóra.

Próbára és a konzultációra a weboldalam időpontfoglaló rendszerén keresztül lehet bejelentkezni.

Ha bármi kérdés felmerülne, írásban kérnék megkeresést, hogy a későbbiekben az egyeztetés, ráhangolódás miatt pontosan tudjam felidézni a kívánalmaknak.