Kedves látogató!

Újraindítottam a foglaló rendszert, de néhány fontos dologra szeretném felhívni a figyelmet:

  • a szalonban többen is dolgozunk egy időben, nincs már lehetőség a teljes szeparációra
  • az alapvető biztonsági óvintézkedést továbbra is javasolt betartani
  • a szájmaszk használata nem kötelező, de javasolt
  • mindenki másképp vélekedik a jelenlegi egészségügyi helyzetről; kérem, ezt a véleményét mindenki tartsa meg magának, nagyon kellemetlen heteken, hónapokon keresztül naphosszat erről beszélni, ezt hallgatni.

Hálásan köszönöm!

Ha először jársz nálam… Fontos tudni, hogy a lefoglalt időben csak az aktuális vendéggel foglalkozom. Nincs sorban állás, nincs telefon csörgés, csakis a Te hajad számít. Az első találkozás általában picit több időt vesz igénybe, mert minden műveletet megelőz egy alapos konzultáció. Ezért kérlek, ha te is úgy érzed, hogy lenne mit átbeszélni kezdés előtt, válassz egy fél óraval nagyobb intervallumú szolgáltatást. Következő alkalommal csak akkor lesz szükség erre, ha én kifejezetten ajánlom Neked, de ezt a találkozásunkkor úgyis megbeszéljük.

Régi vendégeimnek ajánlom, hogy ha a megszokottól nagyobb változtatást szeretne, jelezze nekem a foglalással egyidőben.

Bejeletkezéskor a kis négyzetbe pipálva ne felejtsd el az Adatvédelmi hozzájárulásodat adni, máskülönben a foglalást nem tudjuk teljesíteni. Javaslom, hogy regisztrálj az időpontfoglaló rendszerben, így a későbbiekben nem lesz szükség az adataid újbóli beírására. A rendszer semmilyen módon nem él vissza a megadott információkkal, nincs hírlevél sem. A megadott adatokat kizárólag azért kéri el a rendszer, hogy adott esetben értesíteni tudjalak a foglalásoddal kapcsolatban.